Finasterid - løsningen mod hårtab

Hvis du ønsker at købe finasterid for at bekæmpe dit hårtab,
så er du kommet til det rette sted!

Køb finasterid

Sammenligning af finasterid tabletter

Det store medicinalfirma Merck Sharp & Dohme modtog patentet på Propecia finasterid 1 mg tabletter. Tidligere havde de allerede modtaget patentet for Proscar finasterid 5 mg tabletter. Interessant nok udløb patentet for begge mærker i oktober 2014, hvilket har givet andre medicinalfirmaer muligheden for at udvikle generel finasterid.

Hvad er generel finasterid? Det er identisk til Propecia og Proscar, men markedsføres under deres kemiske navn istedet for et mærkenavn og uden nogen form for reklame.

I øjeblikket er der mange populære vestlige medicinalfirmaer der producerer generel finasterid til det svenske, danske, norske og finske marked: Accord, Sandoz, Teva, Actives, Propecia og Proscar tabletter. Men der er også mange lignende medicinalfirmaer i andre dele af verden der producerer finasterid tabletter, som f.eks. CIPLA og Dr. Reddy's Laboratories. Deres priser er næsten 50-75% billigere. En lang række generelle produkter tilbydes på internettet, men de mangler et stærkt medicinalfirma bag dem, hvis der er givet nogen information omkring kilden overhovedet.

General finasterid i en 5 mg dosis som reference til Proscar, er langt mere tilgængelig end tabletterne i en 1 mg dosis, men dets officielle behandling er mod benign hyperplasia (BHP) i stedet for androgenetisk alopecia (AGA). Uanset hvad, er der mange der lider af hårtab, som vælger at købe finasterid 5 mg tabletter for at spare. Meget populære brands er Fincar og Finast.

Dermed står mænd, der gerne vil købe finasterid, med en lang række muligheder tilgængelige for dem. Bør du tage Propecia? Fordelen er pålideligheden, da det er det officielle finasterid produkt der er godkendt af FDA til at behandle mandlig skaldethed. Ulempen er dog prisen. Istedet kan du vælge 1 mg generel finasterid som er billigere og er bekvemt, fordi det er klar til brug. Sidst men ikke mindst, kan du vælge at købe Proscar eller generel 5 mg finasterid tabletter og skære dem ud i fem stykker, for en nogenlunde påkrævet dosis. Proscar er pålideligt men dyrere end generel finastride. Uanset hvad, er begge meget besparende, hvilket tiltrækker mange mænd der lider af hårtab til at købe generel Proscar og dosere det ordentligt.

Uanset om du beslutter dig for at købe Propecia, Proscar, eller en generel variant, er effektiviteten såvel som bivirkningerne de samme. Før du køber et hvilket som helst finasterid produkt til at bekæmpe dit hårtab, så vær sikker på at du er klar over bivirkningerne.

Sammenligning af Finasterid tabletter
Propecia 100 (=basisværdi)
Generel 1mg 51 Dobbelt så billig som Propecia
Proscar 34 Mere end fem gange billigere end Propecia
Generel 5mg 24 Næsten 15 gange billigere end Propecia

Bemærk: Proscar og generel 5 mg finasterid tabletter deles op i fem dele og bruges således i 50 dage. En korrektion er blevet lavet omkring dette.

Den ovenstående sammenligning er baseret på et typisk scenarie for de skandinaviske lande: Danmark, Sverige, og Norge. Basisværdierne er kalkuleret i overensstemmelse med priserne på markedet inden for disse lande, hvor Propecia og Proscar skal købes på recept og de generelle varianter kun kan købes online gennem alternative shops. Generel finasterid fra de førnævnte vestlige mærker er ikke inkluderet, fordi det besparende aspekt er meget lille. Yderligere er disse kun tilgængelige som erstatninger for Propecia og Proscar via en læge eller et hospital.

Top 3 tabletter mod hårtab

Der er masser af måder man kan lave en top 3 for tabletter mod hårtab. Vi kan kigge på anmeldelser fra kunder, hvilket inkluderer feedback på resultater og bivirkninger. Eller vi kan rangere dem baseret på årlige salgstal. Hvis vi antager at alle finasterid tabletter kommer fra en verificeret kilde inden for medicinalindustrien er ligestillede ift. præstation, så er det hensigtsmæssigt at kigge på det sidstnævnte:

  1. Propecia
  2. Generel finasterid
  3. Proscar

Propecia er den mest solgte fordi det var det første finasterid produkt på markedet som behandling for mandlig skaldethed. De har været i stand til at opbygge et stort salgsnetværk med hårklinikker og doktorer. Hvis en mand går til en hårklinik, vil han i de fleste tilfælde få Propecia på recept. Andenpladsen i denne kategori er generel finasterid som indeholder både 1 mg og 5 mg tabletter fra en lang række etablerede medicinalfirmaer, såsom CIPLA og Dr. Reddy's Laboratories. Siden patentet på Propecia udløb, er mange læger begyndt at give recepter på generelle versioner. Proscar ligger på sidstepladsen. Dette er ikke underligt, da disse tabletter ikke er beregnet til behandling af mandlig skaldethed, og gives derfor ikke på recept af læger til patienter der lider af hårtab. Hvis vi inkluderer alle finasterid tabletter der sælges af online shops, så er det meget muligt at generel finasterid topper Propecia. Desværre sælger de fleste af disse webshops finasterid der er produceret i et undergrunds-laboratorie, og udgør derfor en seriøs risiko mod dit helbred. Ikke mindst fordi du skal take omkring 1 mg finasterid per dag for evigt. Vær sikker på at du køber finasterid fra en pålidelig webshop!

Stop hårtab? Køb din farmaceutiske finasterid her!

Køb finasterid