Finasterid - løsningen mod hårtab

Hvis du ønsker at købe finasterid for at bekæmpe dit hårtab,
så er du kommet til det rette sted!

Køb finasterid

Hvad forårsager mandlig skaldethed?

I gennemsnittet har en mand 100.000 hår på hans hoved før de første symptomer på normal skaldethed opstår. Jo tyndere håret er, jo flere hår er til stede i et givet område. Blond hår er finest, og den totale mængde af blonde hår på en mands hovedbund er omkring 140.000. Mænd med sort hår har omkring 110.000 hår på hovedet, og rødhårede mænd har cirka 90.000 hår.

Der er tre faktorer der forårsager mandlig skaldethed:

  1. Repræsentationen af testosteron og dihydrotestosteron. Jo højere niveau der findes af disse mandlige kønshormoner, jo større er risikoen for at manden oplever alopecia areata.
  2. Ældning. For de fleste mænd der bliver ældre, er en øget fremkomst og styrke af mandlig skaldethed.
  3. Og sidst men ikke mindst, den vigtigste faktor: nedarvet prædisposition.

Disse faktorer er uafhængige og skaber ikke hårtab af sig selv. For eksempel, kan en person der har høje niveauer af mandlige kønshormoner i sin krop men mangler den nedarvede prædisposition, undgå hårtab. Og vice versa, hvis en mand har den genetiske faktor men mangler de høje never af androgener, så vil hårtab heller ikke opstå. Disse tre faktorer former i fællesskab en synergi, der udsætter majoriteten af mænd for almindeligt hårtab. Dette betyder, at hvis vi er i stand til at fjerne en af disse faktorer fra ligninger, kan vi forhindre mænd i at blive skaldede. Det er her at finasterid kommer ind i billedet.

Hvordan kan jeg bedømme hvorvidt jeg lider af hårtab?

Hår i mænds hovedbund følger en vækstcyklus der varer omkring 16 måneder, og kan blive delt ind i 3 forskellige faser. Vækstfasen (også kaldet den anagene fase), nedsat vækst (katagene fase) og hvile (telogene fase). Hår falder ud når de gennemgår hvilefasen. Mængden af hår en mand mister om dagen afhænger af den enkelte person, men generelt mister en mand omkring 100 hår om dagen i gennemsnit. På samme tid gror cirka den samme mængde af hår tilbage, så mængden af hår forbliver den samme. Generelt er 90% af dine hår i vækstfasen på ethvert givet tidspunkt. Og håret gror omkring 1 centimeter om måneden. Mængden af hårtab afhænger også af sæsonen, hvilket også kan være forskelligt for hver person. Hvis der tabes flere hår end der vokser ud på samme tid, så er der i de fleste tilfælde tale om mandlig skaldethed. Så hvordan afgører du hvorvidt du mister flere hår end normalt?

Først og fremmest kan du ganske enkelt kigge i spejlet og sammenligne tætheden af dit hår med hvordan det gør så ud. Hår i hovedbunden der følger mønsteret af normal skaldethed vil udfolde sig på en typisk måde, som et svar på de tre faktorer vi nævnte tidligere. Hver sammenhængende generering af hår på hovedbunden vil mindskes i diameter og den hår-dækkende vækst bliver finere, indtil hårfolliklen ikke længere producerer hår og svinder ind.

For det andet, er hårgrænsen ofte en god indikator på hvorvidt man kan konkludere at der er opstået hårtab. Det mest normale mønster ved hårtab hos mænd, starter med en M-formet hårgrænse, hvor hårtab i begge de frontale regioner omkring tindingerne former et trekantet skaldet område. Dette starter ofte allerede i puberteten hos mænd, da deres hormonniveauer stiger, og langt majoriteten af mænd oplever dette. Det bliver ofte refereret til som frontal alopecia hos unge voksne og er en forløber til mandlig skaldethed, hvilket består af yderligere fremskreden frontal alopecia der blandes sammen med gradvis skaldede pletter på issen.

For det tredje, så kan mennesker i din dagligdag, der har kendt dig i lang tid og som du ses med hyppigt, være i stand til at bemærke en forskel i dit hårs tilstand.

Stop hårtab? Køb din farmaceutiske finasterid her!

Køb finasterid