Finasterid - løsningen for hårtab

Hvis du vil købe finasterid for at bekæmpe dit hårtab,
så er du på det rigtige sted!

Køb finasterid

Bivirkninger ved finasterid

For at ny medicin kan blive godkendt af FDA, skal det gennemgå adskillige faser af tests. Først skal enhver form for giftighed elimineres. Det næste skridt er at teste øgede doser på sunde forsøgspersoner for at være sikker på at det er sikkert at fortsætte med at teste. Det følgende skridt er at tjekke hvorvidt det er nogen effektivitet mod den formodede lidelse. Hvis dette er tilfældet, vil det sidste skridt være at teste stoffet på patienter for at evaluere virkekraft, effektivitet og sikkerhed.

Finasterid forskning i det sidste skridt, hvor der blev testet under 1879 mænd, har vist at det fremmer hårvækst og forhindrer yderligere hårtab hos en betydelig del af mænd der lider af almindelig skaldethed. Yderligere er hårvæksten der blev opnået efter det første år, vedligeholdt efter det andet år. Fotografier af mænd der har oplevet hårtab på issen har vist at 48% af dem viste en forbedring af hårvæksten efter det første år og 66% efter det andet år. Den terapeutiske dosering var fint tolereret, med 7.7% af mænd, der modtog 1 mg finasterid dagligt, rapporterende om bivirkninger versus 7.0% af patienterne der modtog placebo. Det totale antal af rapporterede seksuelle bivirkninger i denne gruppe var signifikant højere hos mænd der modtog finasterid sammenlignet med dem der modtog en placebo med henholdsvis 3.8% og 2.1%. Disse seksuelle bivirkninger bestod af funktionelle forstyrrelser relateret til mandlig ejakulation, libido, og erektion. Alle seksuelle bivirkninger forsvandt efter afbrydelsen af behandlingen med finasterid, mens mændene der fortsatte terapien blev ved med at opleve disse bivirkninger.

Andre bivirkninger der har vist sig at være relateret til finasterid er angst og depression. En undersøgelse der blev foretaget med 128 mænd der lider af mandlig skaldethed, var ordineret en daglig dosis af 1 mg finasterid. Formålet med undersøgelsen var at studere hvorvidt en finasterid dosis, der er tilpasset den FDA-godkendte behandling mod hårtab på 1 mg hver dag, kunne forårsage humørsvinginger, såsom angst og depression. Humørniveauerne blev målt før og efter eksperimentet ved brug af spørgeskemaer. Resultaterne viste at der var en mærkbar (signifikant) stigning i depressive symptomer. Forskerne der var ansvarlige for undersøgelsen, anbefalede at mænd med en højere risiko for depression bør screenes grundigt før der ordineres finasterid til dem.

Stop hårtab? Køb dit farmaceutiske finasterid her!

Køb finasterid