Finasterid - løsningen mod hårtab

Hvis du ønsker at købe finasterid for at bekæmpe dit hårtab,
så er du kommet til det rette sted!

Køb finasterid

Alternativer til finasterid

Finasterid er det eneste stof der er godkendt af FDA til behandling af androgenetisk alopecia. Men der er nogle alternativer, der måske ikke er lige så effektive, men som stadig kan hjælpe dig med at forbedre dit selvbillede.

Skaldet kan være attraktivt

Den mest simple men samtidig den sværeste løsning for mange mænd - at acceptere det faktum at du er ved at blive skaldet og at du vil miste dit hår over tid. Hvorvidt dette er en opnåelig løsning afhænger af individet. Nogle mænd har ikke nogen store problemer med skaldethed og viser selvsikkerhed og positivitet, hvilket kan få dem til stadig at virke attraktive for andre. Ud over karisma, spiller ansigtstræk og udseende også en rolle. Generelt passer maskuline træk godt samme med et skaldet hoved. Tænk på tykke øjenbryn, en kantet kæbelinje og en næse i mellemstørrelse. Dette samme gør sig gældende for kropstype. Et skaldet hoved passer bedst sammen med en trænet og stærk krop, istedet for en overvægtig eller meget tynd krop. Sidst men ikke mindst, så tæller personlig pleje også. Dette tæller for sig selv. De fleste mænd passer ikke ind i denne kategori og derfor kan en anden løsning være mere passende for at opnå et tiltrækkende udseende når man lider af hårtab.

Frisering der dækker

Den hurtigste og problemfri løsning til at dække skaldede pletter på dit hoved, er at frisere håret henover den skaldede plet, og dermed dække den. De fleste unge mænd der oplever hårtab, vil opleve en vigende hårgrænse og mindre tæthed på issen. Den mest almindelige ting man kan gøre, er at lade håret på toppen af dit hoved være lidt længere for at dække over de tyndere hår på issen, og frisere en midterskilning, så håret falder henover de tyndere områder på tindingerne. Dette ser stadig naturligt ud og er ret accepteret. Med andre ord, så vil iagttagere ikke anse dette for at være en desperat måde at dække din skaldethed på. Dog, som tiden går, vil dine tynde områder blive større og skaldede pletter vil opstå. På dette tidspunkt, vil du være nødt til at frisere dit hår fra siden henover toppen af dit hoved. Denne tilgang har været populær i årtier og mange mænd vælger dette, inklusiv berømte politikere, atleter og kendisser. Uanset hvad, synes de fleste normale iagttagere at det ser underligt ud. Hvis du har muligheden, bør du undgå dette. Vent ikke for længe og begynd at tage finasterid hver dag for at forebygge yderligere hårtab der fører til denne typiske mandlige skaldethed.

Vitaminer

Selvom det ikke er en rigtig kur mod mandlig skaldethed, så kan en sund diæt med en afbalanceret mængde af vitaminer være fordelagtig for dit hår; det får håret til at se sundt og skinnende ud. Vitaminer der har vist sig at forbedre tilstanden af hår i hovedbunden er vitamin C og B. Det forhindrer håret i at blive tørt og knække. Andre vitaminer der fremmer sundt hår er vitamin E og A, som også er kendt som antioxidanter. De gør dit immunforsvar stærkere, forbedrer din blodcirkulation og støtter produktionen af sebum, som er en olie der udskilles af hovedbunden til at beskytte huden og håret fra ydre faktorer, såsom klima og vand.

Hårpulver

Et andet alternativ til finasterid der kan være fordelagtigt hvis du er i de tidlige stadier af hårtab, er brugen af hårpulver. Det vil få dit hår til at se tykkere ud og give det mere volume, mens det også forbedrer teksturen. Påføringen af hårfortykkende pulver tillader dig også nemmere at style dit hår. Hvis du taber hår, vil denne tilgang dog ikke forhindre dig i at blive skaldet. Det vil ikke standse hårtab og udløse ny vækst af hår som finasterid gør.

Hårtransplantation

Hvis dit hår er i en fase hvor mange hårfolliker i skaldede pletter er døde, og det derfor ikke længere er muligt at få håret tilbage med brug af finasterid, kan du begynde at overveje en kirurgisk indgriben. Selvom der ikke er blevet gjort særlig mange teknologiske fremskridt, såsom kloning af hår, er hårklinikkerne blevet dygtige til at genoprette dit hårs naturlige look. Dog er dette meget dyrt. Prisen afhænger af hvor mange transplantater du har brug for og hvorvidt du vælger FUE eller FUT-teknikken. FUT-teknikken er den ældste og kræver at der kirurgisk fjernes et stykke af din hud på hovedbunden så hårfolliklerne kan blive fjernet og transplanteret til dine skaldede områder. Det er mere effektivt og passer dermed bedst hvis du har brug for at få genoprettet et stort skaldet område. Med FUE metoden, vil de fjerne hårfolliklerne direkte fra din hovedbund, hvilket er mindre intenst fra en patients perspektiv. Det vil tage længere at samle hårfolliklerne og derfor er det mere passende til mindre sessioner.

Det anbefales at du undgår fasen for mandlig skaldethed med store, skaldede pletter der ikke indeholder aktive hårfollikler længere. Hvis du begynder med finasterid i tide, kan du gro det meste af dit hår tilbage og glemme nogle af disse mindre heldige alternative løsninger. En behandling med finasterid vil mere meget effektivt, men vær klar over at nogle mænd oplever bivirkninger der går forud for fordelene. Hvis du beslutter dig for at købe finasterid, vil det være mere fordelagtigt at spise sundt og dyrke motion, helst ikke ryge samt have et moderat alkoholforbrug, såvel som stressniveau, så dit hår ser sundt ud og modtager alle fordelene ved en finasterid behandling.

Stop hårtab? Køb din farmaceutiske finasterid her!

Køb finasterid